Tekniskt systemstöds TEMA-dagar 2018:

 

 

Varmt välkomna till detta tvådagarsseminarium med fokus på teknisk tjänst i det nationella försvaret. Vi har gått från invasionsförsvar via insatsförsvar till dagens nationella försvar. Hur påverkas den tekniska tjänsten? TEMA-dagarna är mötesplatsen för dig som bland annat jobbar med materielunderhållsfrågor, driftstöd, reservdelsförsörjning och vidmakthållande av Försvarsmaktens materielsystem.

Seminariet syftar till att ge en nulägesanalys av försvarsmaktens krav på operativ tillgänglighet genom en effektiv teknisk tjänst i olika beredskapsnivåer och vid övning. Vi diskuterar skillnader i behov av tekniskt systemstöd och hur beredskapen ser ut för att hantera dessa. Underhållsplanering och materielvård för optimal tillgänglighet samt regulativa krav. Försvarsindustrins beredskap och säkerställande av att rätt kompetens finns när och där den behövs.

Seminariet riktar sig till Försvarsmakten, Försvarets materielverk och försvarsindustrin. Sista anmälningsdag är den 15 mars 2018. Antalet platser är begränsat till 140 personer.

För mer information gällande TEMA-dagarna, program och anmälan, vänligen gå till http://tiff.mil.se eller kontakta Helena Olsson på FMV. E-post: helena.olsson@fmv.se Telefon: 072-987 1964.

 

Länk till anmälan >>>

 

 Fotograf: Bezav Mahmod / Försvarsmakten Combat Camera.

Comments are closed.

  • Historiska artiklar av Tommy Tyrberg – Tidskriftens ”meste” skribent